Тамара Ѓорѓиевска
  1. Дома
  2. Тамара Ѓорѓиевска
Тамара Ѓорѓиевска

Тамара Ѓорѓиевска

Правник-помошник

За

Тамара Ѓорѓиевска дипломира на Правниот факултет “Јустинијан Први”  при универзитетот “Кирил и Методиј” во Скопје во 2022 година.

Моментално е на мастер студии на Правниот факултет “Јустинијан Први”, насока Корпоративно право.

Тамара пружа правна поддршка во секојдневните активности на адвокатскиот тим Поповски и Партнери.

Како правник, таа е вклучена во различни аспекти на правната пракса, вклучувајќи го истражувањето на правни случаи, подготовката на правни документи, како и помагањето на адвокатите во подготовката за судски постапки. Тамара има можност да учи од искусните адвокати во друштвото и да ги развива своите правни вештини.

Течно зборува англиски и српски јазик.

Образование

Z

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Правен факултет „Јустинијан Први“

Z

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Правен факултет „Јустинијан Први“ – Магистерски студии по корпоративно право во тек

error: Content is protected !!