There is no lawyer more eloquent than the

HEART

НОВОСТИ

Аплицирај за приправник

Аплицирај за приправник

Гледањето „Suits“ не се брои во адвокатски приправнички стаж. Преземи вистински предизвик. Продлабочи го знаењето и стекни адвокатски вештини. Стани дел од тим.   АПЛИЦИРАЈ ЗА ПРИПРАВНИК   Што...

Legal 500 рангирање 2021 година

Legal 500 рангирање 2021 година

Директориумот „Legal 500“ го рангираше Поповски и Партнери за 2021 година како едно од водечките фирми во Република Северна Македонија! Покрај тоа, нашиот Управувачки партнер, Татјана Поповски...

Поповски и Партнери

©2022 Поповски и партнери.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

Тел: +389 (2) 32 32 243info@pp-lf.com

АДРЕСА

Никола Вапцаров 2-4
1000 Скопје, Северна Македонија

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник - Петок
08:30 - 16:00

error: Content is protected !!