Legal 500 – Arbitration Powerlist 2021 за Централна и Источна Европа

Со гордост споделуваме дека нашиот управувачки партнер –  Татјана Поповски Булоски е излистана во еминентната публикација „Arbitration Powerlist 2021 for Central and Eastern Europe“ на Legal 500.

Публикацијата има за цел да ги препознае „практичарите кои се сметаат за златен стандард во бизнисот“ преку приказ на работата на водечките практичари во регионот.

Делот за г-ѓа Поповски Булоски е достапен подолу.
ТУКА

Можете да ја погледнете целата публикација на следниот линк: https://indd.adobe.com/view/89a3801a-1de7-4aa1-9bc2-16f865d5a438

YOU MAY ALSO LIKE

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА: Вовед во општото деловно право

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА: Вовед во општото деловно право

Споделуваме дека тимот на Поповски и Партнери придонесе за прегледот објавен во директориумот Chambers and Partners Global Guide 2021 во делот за Општото деловно право во Република Северна Македонија и неодамнешните случувања. Прегледот опфаќа аспекти на...

Legal 500 рангирање 2021 година

Legal 500 рангирање 2021 година

Директориумот „Legal 500“ го рангираше Поповски и Партнери за 2021 година како едно од водечките фирми во Република Северна Македонија! Покрај тоа, нашиот Управувачки партнер, Татјана Поповски Булоски, уште еднаш беше излистана во делот „Hall of Fame“....

Меѓународен ден на жената

Меѓународен ден на жената

Да се ​​потсетиме дека не така одамна беше скоро „невозможно“ жените да станат адвокати. Поголемиот дел во нашиот тим се жени. Ние го славиме тоа денес. Да се ​​бодриме едни со други, да продолжиме со борбата за правата на жените и да бидеме инспирација  едни на...

error: Content is protected !!