АПЛИЦИРАЈ ЗА ПРИПРАВНИК 25.01.2023

Јан 25, 2023Uncategorized0 comments

Што нудиме? 

  • Менторска соработка за професионален развој;
  • Мотивирачка работна средина;
  • Можности за стекнување на адвокатски вештини и
  • продлабочување на знаењата;
  • Тимска работа.

 

Што бараме?

  • Амбициозни правници, со или без претходно
  • работно или приправничко искуство;
  • Солидно теоретско познавање на правото;
  • Одлично познавање на англискиот јазик;
  • Способност за тимска работа и иницијативност.

Доколку сметаш дека те бараме тебе и сакаш да работиш со нас

испрати CV и мотивациско писмо на:

info@pp-Lf.com

(назнака: Апликација за приправник: [твоето име и презиме])

 

Рокот за достава на апликациите е 10 февруари 2023 година.

Дознај повеќе за нас и нашата работа:

www.pp-Lf.com

*Со доставата на CV и мотивациското писмо се согласуваш Адвокатското друштво Поповски и Партнери да ги чува и користи твоите лични податоци се до завршување на процесот на селекција.

**Само претселектираните кандидати ќе бидат повикани на интервју.

MORE NEWS

Chambers 2024

Chambers 2024

Задоволство ни е што нашиот Управувачки партнер, Татјана Поповски Булоски, е рангирана како адвокат во Групата 1 (Band...

read more
error: Content is protected !!