ИНДУСТРИИ

Енергија и природни ресурси

Адвокати​:

Татјана Поповски Булоски

Марјана Станинова

Производи на мало и производи за широка потрошувачка

Адвокати​:

Јана Дуковска Деспотовска

Анастазија Анастасовска Костовска

Марјана Станинова

Игри на среќа

Адвокати​:

Огнен Мартинов

Ангела Милановска

Здравство и фармација

Адвокати​:

Јана Дуковска Деспотовска

Информатички и комуникациски технологии

Аддвокати:

Анастазија Анастасовска Костовска

Ангела Милановска

Поповски и Партнери

©2022 Поповски и партнери.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

Тел: +389 (2) 32 32 243info@pp-lf.com

АДРЕСА

Никола Вапцаров 2-4
1000 Скопје, Северна Македонија

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник - Петок
08:30 - 16:00

error: Content is protected !!