Маја Ѓорѓиевска има повеќе од дваесет годишно искуство во управувањето со канцелариски работи во адвокатски друштва.

Таа е одговорна за внатрешната организација на Поповски и Партнери, осигурувајќи се дека правните услуги се поддржани од административната логистика.

Нејзината работа вклучува управување со секојдневното работење на адвокатското друштво, решавање прашања од канцелариското работење, решавање на прашања од областа на човечките ресурси.

Маја е исто така задолжена за организирање на канцеларијата како и архивирањето на документи. Таа е задолжена и за набавка на канцелариски материјали, а воедно ги надгледува вработувањата и финансиите

Маја Ѓорѓиевска

Администратор на канцеларија

in

Поповски и Партнери

©2022 Поповски и партнери.

КОНТАКТИРАЈТЕ НЀ

Тел: +389 (2) 32 32 243info@pp-lf.com

АДРЕСА

Никола Вапцаров 2-4
1000 Скопје, Северна Македонија

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник - Петок
08:30 - 16:00

error: Content is protected !!