Меѓународен ден на жената

Да се ​​потсетиме дека не така одамна беше скоро „невозможно“ жените да станат адвокати.

Поголемиот дел во нашиот тим се жени.

Ние го славиме тоа денес.

Да се ​​бодриме едни со други, да продолжиме со борбата за правата на жените и да бидеме инспирација  едни на други – секој ден.

YOU MAY ALSO LIKE

Аплицирај за приправник

Аплицирај за приправник

Гледањето „Suits“ не се брои во адвокатски приправнички стаж. Преземи вистински предизвик. Продлабочи го знаењето и стекни адвокатски вештини. Стани дел од тим.   АПЛИЦИРАЈ ЗА ПРИПРАВНИК   Што нудиме? Менторска соработка за професионален развој; Мотивирачка...

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА: Вовед во општото деловно право

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА: Вовед во општото деловно право

Споделуваме дека тимот на Поповски и Партнери придонесе за прегледот објавен во директориумот Chambers and Partners Global Guide 2021 во делот за Општото деловно право во Република Северна Македонија и неодамнешните случувања. Прегледот опфаќа аспекти на...

Legal 500 рангирање 2021 година

Legal 500 рангирање 2021 година

Директориумот „Legal 500“ го рангираше Поповски и Партнери за 2021 година како едно од водечките фирми во Република Северна Македонија! Покрај тоа, нашиот Управувачки партнер, Татјана Поповски Булоски, уште еднаш беше излистана во делот „Hall of Fame“....

error: Content is protected !!