РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА: Вовед во општото деловно право

Споделуваме дека тимот на Поповски и Партнери придонесе за прегледот објавен во директориумот Chambers and Partners Global Guide 2021 во делот за Општото деловно право во Република Северна Македонија и неодамнешните случувања.

Прегледот опфаќа аспекти на деловната клима, правниот систем, странските инвестиции и најновите случувања во земјата.

Комплетниот преглед кој е објавен е достапен на следниот линк: https://chambers.com/content/item/3959

YOU MAY ALSO LIKE

Legal 500 рангирање 2021 година

Legal 500 рангирање 2021 година

Директориумот „Legal 500“ го рангираше Поповски и Партнери за 2021 година како едно од водечките фирми во Република Северна Македонија! Покрај тоа, нашиот Управувачки партнер, Татјана Поповски Булоски, уште еднаш беше излистана во делот „Hall of Fame“....

Legal 500 – Arbitration Powerlist 2021 за Централна и Источна Европа

Legal 500 – Arbitration Powerlist 2021 за Централна и Источна Европа

Со гордост споделуваме дека нашиот управувачки партнер -  Татјана Поповски Булоски е излистана во еминентната публикација „Arbitration Powerlist 2021 for Central and Eastern Europe“ на Legal 500. Публикацијата има за цел да ги препознае „практичарите кои се...

Меѓународен ден на жената

Меѓународен ден на жената

Да се ​​потсетиме дека не така одамна беше скоро „невозможно“ жените да станат адвокати. Поголемиот дел во нашиот тим се жени. Ние го славиме тоа денес. Да се ​​бодриме едни со други, да продолжиме со борбата за правата на жените и да бидеме инспирација  едни на...

error: Content is protected !!