Статија во која се осврнува на решенијата за предизвиците за воспоставување силен систем за заштита на правата на интелектуална сопственост.

Мај 27, 2024Uncategorized0 comments

Анастазија Анастасовска Костовска, адвокат во Поповски и Партнери и член на Работната група за IPR на AmCham, напиша статија во која се осврнува на решенијата за предизвиците за воспоставување силен систем за заштита на правата на интелектуална сопственост.

Нејзините сознанија се непроценливи за секој кој е заинтересиран за правата на интелектуална сопственост и сложеноста околу нивната заштита. Статијата можете да го прочитате овде https://kapital.mk/со-амчам-на-тема-предизвици-во-спровед/

MORE NEWS

Chambers 2024

Chambers 2024

Задоволство ни е што нашиот Управувачки партнер, Татјана Поповски Булоски, е рангирана како адвокат во Групата 1 (Band...

read more
error: Content is protected !!