5 јуни Светски ден на животната средина

Јун 5, 2023Uncategorized0 comments

„Нема да имаме општество доколку ја уништиме животната средина.“ Маргарет Мид

MORE NEWS

Chambers 2024

Chambers 2024

Задоволство ни е што нашиот Управувачки партнер, Татјана Поповски Булоски, е рангирана како адвокат во Групата 1 (Band...

read more
error: Content is protected !!