Атанас Чавдаров
  1. Дома
  2. Атанас Чавдаров
Атанас Чавдаров

Атанас Чавдаров

Адвокат

Телефон: +38975296339

Емаил: atanas.chavdarov@pp-lf.com

За

Атанас Чавдаров се приклучи на нашиот тим во ноември 2022 година. Тој има посебен интерес за договорно право, правото на сопственост и другите стварни права, корпоративно право, трудово право и парница.

Атанас својата кариера ја започна како приправник во друга адвокатска канцеларија. Пред да се приклучи во тимот на адвокатското друштво, во периодот од јули 2019 година до ноември 2022 година, Атанас работеше како стручен соработник во Државното правобранителство на Република Северна Македонија.

Атанас е магистер по граѓанско право.

Зборува англиски јазик.

Образование

Z

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Правен факултет „Јустинијан Први“

Z

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Правен факултет „Јустинијан Први“ – Магистер по граѓанско право

Членство

Z

Адвокатска комора на Република Северна Македонија

Индустрии

Инфраструктура

Осигурување

Енергија и природни ресурси

error: Content is protected !!