LEGAL 500 РАНГИРАЊЕ 2021 ГОДИНА

Апр 20, 2021Uncategorized0 comments

Директориумот „Legal 500“ го рангираше Поповски и Партнери за 2021 година како едно од водечките фирми во Република Северна Македонија!

Покрај тоа, нашиот Управувачки партнер, Татјана Поповски Булоски, уште еднаш беше излистана во делот „Hall of Fame“.

Вклучувањето во „Hall of Fame“е највисокото индивидуално признание на директориумот „Legal 500“.

MORE NEWS

Статија во која се осврнува на решенијата за предизвиците за воспоставување силен систем за заштита на правата на интелектуална сопственост.

Статија во која се осврнува на решенијата за предизвиците за воспоставување силен систем за заштита на правата на интелектуална сопственост.

Анастазија Анастасовска Костовска, адвокат во Поповски и Партнери и член на Работната група за IPR на AmCham, напиша...

read more
Chambers 2024

Chambers 2024

Задоволство ни е што нашиот Управувачки партнер, Татјана Поповски Булоски, е рангирана како адвокат во Групата 1 (Band...

read more
error: Content is protected !!