LEGAL 500 – ARBITRATION POWERLIST 2021 ЗА ЦЕНТРАЛНА И ИСТОЧНА ЕВРОПА

Мар 23, 2021Uncategorized0 comments

Со гордост споделуваме дека нашиот управувачки партнер –  Татјана Поповски Булоски е излистана во еминентната публикација „Arbitration Powerlist 2021 for Central and Eastern Europe“ на Legal 500.

Публикацијата има за цел да ги препознае „практичарите кои се сметаат за златен стандард во бизнисот“ преку приказ на работата на водечките практичари во регионот.

Делот за г-ѓа Поповски Булоски е достапен подолу.
ТУКА

Можете да ја погледнете целата публикација на следниот линк: https://indd.adobe.com/view/89a3801a-1de7-4aa1-9bc2-16f865d5a438

MORE NEWS

Chambers 2024

Chambers 2024

Задоволство ни е што нашиот Управувачки партнер, Татјана Поповски Булоски, е рангирана како адвокат во Групата 1 (Band...

read more
error: Content is protected !!